spreekuur

Het spreekuur is alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak vragen wij u voor 10.00 uur te bellen. Om u goed te kunnen helpen zal de assistente informeren naar de reden van de afspraak. In een aantal gevallen zal de assistente uw vraag direct kunnen beantwoorden.

De gegeven adviezen worden met de huisarts besproken. Een consult duurt tien minuten en is in principe bedoeld voor één klacht. Indien u meerdere zaken wenst te bespreken dan kunt u dit het beste tevoren bij de assistente melden. Dit om wachttijden voor andere mensen te voorkomen.

uitslagen

Als er een onderzoek (bv bloedonderzoek, foto of een echo) bij u heeft plaats gevonden, dan verzoeken we u om zelf te bellen voor de uitslag daarvan. Dit kunt u doen tussen 15.00 en 16.00 uur.

telefonisch spreekuur

Als u telefonisch overleg met de huisarts wenst, dan kunt u dit aangeven bij de assistente. U wordt dan door de huisarts teruggebeld.

 

urineonderzoek

Urines voor 9.00 uur ingeleverd zijn na 14.00 uur onderzocht en van een advies voorzien. Wilt u de urine in een schoon potje inleveren met op de sticker naam en geboortedatum? De assistente zal vragen naar eventuele klachten om zodoende (later) een goede diagnose te kunnen stellen.

wratten aanstippen

Iedere 1e woensdagmiddag van de maand kunnen wratten worden aangestipt. Dit is op afspraak.