Huisartsen

De huisartsen Stienstra en Van Veen hebben de praktijk in april 2009 overgenomen van dokter Mulder. Eerst heeft de praktijk tijdelijk in een pand aan de dokter Damstraat gezeten. Vanaf 2013 is de praktijk gehuisvest in gezondheidscentrum De Hanze. In dit pand zat vroeger een meisjesschool.

mw. C. Stienstra

In 1998 heb ik in Groningen de geneeskunde opleiding afgerond. Vervolgens heb ik een jaar bij een arbodienst gewerkt, en ruim anderhalf jaar in het ziekenhuis in Harderwijk op de afdelingen hart, long, interne geneeskunde en kindergeneeskunde. Hierna ben ik de huisartsopleiding gaan doen. Na het in ontvangst nemen van de huisartsenbul in 2005 heb ik in verschillende praktijken als waarnemend huisarts gewerkt, voornamelijk in Wijhe en Zwolle. Ik ben getrouwd en heb één kind.


mw. E.B. van Veen

Na het artsexamen (VU, Amsterdam) heb ik gewerkt bij de GGD Amersfoort en in het (toenmalige) Andreasziekenhuis te Amsterdam op de afdeling interne geneeskunde. In 1998 ben ik verhuisd naar Groningen om in het Academisch Ziekenhuis aldaar te gaan werken op de afdeling Niertransplantatie.

De huisartsenopleiding heb ik in 2003 in Groningen afgerond. Ik ben getrouwd en heb drie thuiswonende kinderen.