vacature

Huisartsenpraktijk Stienstra en Van Veen is gevestigd in een prachtige oude school, die verbouwd is tot het Gezondheidscentrum “de Hanze.” Naast nog een andere huisartsenpraktijk zijn er meerdere disciplines werkzaam, zoals een apotheek, fysiotherapie (zowel voor volwassenen als voor kinderen), podotherapie, een diëtiste, logopedie en verloskundigen. We werken er met twee huisartsen (Els van Veen en Christina Stienstra), twee parttime doktersassistenten en twee praktijkondersteuners (één voor de somatiek en één voor de GGZ). De onderlinge sfeer is gemoedelijk en informeel. Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping. Vanuit de spreekkamers hebben we uitzicht op een hertenkamp.

 

Omdat onze huidige POH somatiek naar het buitenland gaat verhuizen, zijn wij op zoek naar een nieuwe

 

praktijkondersteuner somatiek (in Kampen)

per 1 september 2018

22-24 uur per week

 

 

Jouw profiel

Afgeronde opleiding tot praktijkondersteuner.

Je kunt zelfstandig werken.

Relevante werkervaring in de huisartsenpraktijk is een pré.

We verwachten dat je zelfstandig de (jaar)controles voor diabeten kunt doen. Daarnaast doe je de controles van astma/COPD en het begeleiden van stoppen met roken. Je voert gegevens in in Porta Vita. Je helpt bij begeleiding van hypertensie en andere risicofactoren voor HVZ. Ervaring met het begeleiden van kwetsbare ouderen (afnemen Easycare, MMSE) is ook één van je taken.

 

 

Ons aanbod

Gezellige werksfeer in een klein team. We werken met Zorgdossier en Porta Vita en zijn aangesloten bij de Zorggroep Zwolle voor wat betreft COPD en DM II.

 

 

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV met toelichting voor 1 mei 2018 naar:

Huisartsenpraktijk Stienstra en Van Veen t.a.v. mw. C. Stienstra

Oostzeestraat 44

8262 ES Kampen

of mail naar: cstienstra@telfort.nl

Voor meer informatie: www.stienstraenvanveen.nl / 038 – 331 4108